Fietsen op Rollen – 11 november 2023 / Warmste Café – 2 december 2023

Om de lange winterperiode te overbruggen met een sportieve uitdaging grijpen we terug naar een traditie uit de ‘oude doos’.

Op zaterdag 11 November 2023 organiseren wij onze derde editie van “Fietsen op rollen”. Een ludieke manier om alle recreatieve sportievelingen uit de buurt uit te nodigen voor een avond vol fietsplezier.

32 teams van 2 personen strijden in diverse proeven (tijdrit/ploegenachtervolging/sprint) om de eer. Laat je stimuleren met de opzwepende muziek & een uitzinnig publiek!

Meer info en schrijf je hier in !

Op 2 december kan je ism met Chiromeisjes Grote-Brogel genieten van het warmste café, gezelligheid troef met food, drinks, jenevertjes, etc… !

EK Match België Portugal nu Zondag

Nu zondag weer top voetbal-avond op het mooiste terras van Peer en omstreken. Vanaf 18u warmen we op met gezellige muziek en de wedstrijd Nederland-Tsjechië. Om 21u staan we met z’n allen als 12de man achter onze Rode Duivels om Portugal een kopje kleiner te maken. Be there @ Brueghelcafé !!!ps. Bij minder weer voorzien we extra schermen binnen in ons Brueghelcafé.